-->

18 jul 2011

Review: Toothy Tabs van Lush

Lush is met een nieuw reisproduct gekomen. Ik kwam dit te weten door een artikel op Beautylab.nl en was meteen nieuwschierig. Nu is het sowieso handig als je geen tubes die kunnen exploderen in je bagage hoeft mee te slepen maar gezien het feit dat je als je re-enact altijd super licht moet reizen, was dit wel heel handig.

De tabs zijn heel klein en er zitten 40 stuks in een doosje, wat ongeveer zo groot is als een luciferdoosje. Het systeem werkt ook zo: je schuift het bakje naar voren en door middel van een opening kan je er een tabje uitnemen. De bedoeling is, dat wanneer je kauwt het gaat schuimen (zo vervangt het je tandpasta) en dan hoef je alleen met een natte tandenborstel je tanden te poetsen.
De smaak van zeep en chemie is erg overheersend in dit product wat zorgde dat mijn vriend liever niet zijn tanden poetste en bij iemand anders tandpasta ging bietsen. Het schuimt wel heel goed en je tanden zien en voelen schoon aan, de zeep en chemische smaak ben je heel snel kwijt (als je tenminste alle korreltjes uitspuugt...).

Al met al zijn de Toothy Tabs dus heel handig als je licht wilt reizen.

Toothy Tabs zijn voor €3,75 verkrijgbaar bij Lush en de webshop van Lush (let wel hier betaal je €6,50 verzendkosten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten